Een fiets met bedrijfslogo | Roetz-Bikes
Summer Deal ☀️ Upgrade your bike with a free accessory pack worth €125! | More info
Een fiets met bedrijfslogo


Als bedrijf wil je je natuurlijk altijd blijven onderscheiden van je concurrenten. Daarnaast wil je dat je medewerkers en jezelf gezond blijven! Hoe ziet de CSR strategie van jouw bedrijf er uit? Heb je wel eens nagedacht over de mogelijkheid om je medewerkers een fiets met bedrijfslogo te geven?

Een eigen fiets van jouw bedrijf waar je medewerkers op fietsen. Het liefst met jouw bedrijfslogo en in de kleuren van jouw merk. Dat valt pas op in het straatbeeld. Jouw medewerkers fietsen op het uithangbord van jouw bedrijf en zijn zo voor iedereen zichtbaar. En niet alleen het strakke design van een Roetz bike zullen zorgen voor een perfecte merkuiting, ook laat het zien dat jij de gezondheid van je medewerkers voorop stelt.  

Zitten is het nieuwe roken

Vaak is werk wat jouw medewerkers zullen doen zittend achter een computer. En dan bewegen je medewerkers veel te weinig! Niet voor niks wordt er ook wel gezegd dat zitten het nieuwe roken is. Heb jij al staande meetings ingevoerd? Of bureaus die in hoogte versteld kunnen worden? Hoe zorg je er voor dat je medewerkers en jijzelf genoeg blijven bewegen op een gemiddelde werkdag?

Buy social: kies voor een Roetz-fiets met bedrijfslogo als mobiliteitsbeleid

Fietsen zijn een goed alternatief voor de mobiliteit binnen je bedrijf en de CSR strategie: geen CO2 uitstoot, minder parkeerplekken en gezondere werknemers die calorieën verbranden in plaats van brandstoffen. Een win-win! Een Roetz fiets kan al gepersonaliseerd worden met alleen een bedrijfslogo. Je social return is ook nog eens groot, want door te kiezen voor een Roetz fiets creëer je werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt Want onze fietsen worden met de hand vervaardigd door trotse mannen uit onze sociale werkplaats.

wil je echt opvallen als organisatie?

Kies dan bij een afname van meer dan 10 fietsen voor een frame in jouw RAL kleur, gepersonaliseerde panelen, velgen en kratje! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een fiets met bedrijfslogo? Kom dan eens langs in onze Roetz Fair Factory. Ontmoet de makers van de Roetz fietsen, check de modellen in de showroom en maak een testritje. Neem contact met ons op!

Lees ook meer over onze tips hoe je je fiets zelf kan samenstellen!