Je nieuwe fiets zelf samenstellen | Roetz-Bikes
Special Spring discount on all bikes! Up to €200 off | More info
Je nieuwe fiets zelf samenstellen

Roetz-Bikes BV, Tiemen ter Hoeven

je nieuwe fiets zelf samenstellen

dat doe je zo!

Ok, het is toch echt tijd voor een nieuwe fiets.

Je oude barrel, die je zeker een paar jaar geleden via Marktplaats hebt gekocht, is nu echt aan het einde van z’n levensduur gekomen. 

En daarnaast fiets je ook steeds meer en is een beetje comfort ook wel fijn. Wist je dat je je fiets ook zelf kan samenstellen? 

Want elk persoon is uniek en heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Bij Roetz Bikes weten we dat als geen ander. 

Elke Roetz fiets is namelijk uniek. Wij maken nieuwe hippe fietsen van oude frames van de geijkte merken, zoals Gazelle, Batavus en Sparta. En online kun je jouw unieke fiets zelf samenstellen.

Odoo text and image block

Hoe werkt het dan om een fiets zelf samen te stellen? Easy. 

Het is allemaal online te regelen, zo kun je vanuit je luie stoel jouw ultieme fiets samenstellen. Dus ga er lekker voor zitten en loop de 4 stappen door. Ready?

STAP 1: Online kies je eerst je basisfiets uit. Ga je voor een hippe stadsfiets zoals de ROAD of kies je voor de VIGOUR, een meer sportieve trendy designfiets? Voor de echte snelle jongens hebben we ook een prachtige e-bike, de VIGOUR+. Daarna kan je helemaal los.

STAP 2: Wauw, de basisversie van de fiets is al prachtig (al zeggen we het zelf). Aluminium spatborden zitten er standaard op. Maar je kunt hier kiezen voor verschillende kleuren, zoals pastel groen of denim blue. 

Wil je een regular size frame of ben je iets kleiner en kies je voor small? Een small frame heeft ongeveer een hoogte van 53 - 55 cm voor meisjes en 55 - 58 cm voor jongens. Regular is voor meisjes van 167 - 180 cm en voor jongens met een lengte van 180 - 189 cm jongens. Ben jij langer dan deze afmetingen? Dan kun je kiezen voor een XL. Wil je deze grootte, dan kan je contact met ons opnemen.

STAP 3: Nu gaat het echte designen beginnen! Je kan jouw fiets upgraden met extra versnellingen en een mooi Brooks zadel. Ook een mooie voordrager gemaakt van staal met een ijzersterke poedercoating is mogelijk, inclusief een mandje van hetzelfde materiaal of een houten kratje. 

Maar een Roetz fiets heeft een aantal unieke extra features, zoals houten spatborden en kurken handvatten. Dit zijn karakteristieke kenmerken die horen bij ons merk, want duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Hier hebben we gekozen voor FSC goedgekeurd hout en 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en recyclebaar kurk.

STAP 4: Check, check, dubbelcheck: is dit de fiets die je wilt? Je kunt nog accessoires kiezen in onze shop, zoals een glanzende bel of een one-of-a-kind beercarrier. 

Jouw unieke fiets zelf samengesteld? Dan kan je online je bestelling plaatsen. Elke fiets wordt in onze Fair Factory met de hand gemaakt. Als jij je bestelling online afrondt, gaan wij voor je aan de slag!

START ZELF MET HET CUSTOMIZEN VAN JOUW FIETS!