vacature-hoofd-werkplaats | Roetz-Bikes

Vacature: HOOFD WERKPLAATS ROETZ FAIR FACTORY (32 - 38 u)

UITDAGING BIJ AMBITIEUS, SNELGROEIEND FIETSENMERK


Ben jij een proactieve duizendpoot met technische inslag en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voel jij je thuis in een jong bedrijf, bruis je van de energie en houd je ervan om de leiding te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!
 
Over Roetz
De Roetz Fair Factory (Roetz-Bikes BV en Stichting Roetz Fair Factory) is een sociale fietsfabriek gevestigd in Amsterdam Noord. Een energieke plek waar circulariteit en participatie hand in hand gaan. Er zijn dagelijks ongeveer 20 makers met een afstand tot de arbeidsmarkt hier aan de slag gegaan. Uniek is dat deze mensen uit zeer diverse doelgroepen komen (geestelijke gezondheidszorg, sociale werkvoorziening, bijstand, statushouders). In onze fietsenfabriek vinden zij hun werkgeluk terug en ontwikkelen zij zichzelf. In de Roetz Fair Factory worden van oude stadsfietsen hippe stadsfietsen gemaakt. Daarnaast gaan we binnenkort de eerste circulaire e-bike (Roetz Life) op de markt brengen en locaal hier in de Roetz Fair Factory produceren.

 
Positie

Als hoofd werkplaats krijg je de verantwoordelijkheid om samen met de groep monteurs de gestelde fietsproductie te behalen. Je bent de spil van de fabriek en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je houdt overzicht, bent pro-actief en koppelt de juiste informatie terug aan de rest van het team en werkt samen met de Production & Operations Manager om de productie te stroomlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor alle monteurs. De belangrijkste taken zijn: 

  • Monitoren van de productieoutput en wanneer nodig pro-actief opschakelen
  • Signaleren en pro- actief maatregelen nemen om kwaliteit en efficiëntie te verbeteren
  • Informatie verwerken in het ERP systeem
  • Als leerwerkmeester verdelen van werk, instrueren en begeleiden van de monteurs
  • Bijdrage leveren aan de opleidingsstructuur binnen de fabriek. Onze Jobcoach zorgt voor de persoonlijke ontwikkelingstrajecten van de monteurs.

 
Profiel
We zijn op zoek naar een sociale teamspeler met probleemoplossend vermogen en leiderschap. Je bent betrokken, staat stevig in je schoenen en verantwoordelijkheid nemen is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt veel geduld met mensen maar weet ook wanneer de grens te trekken. Je beschikt over:
  • Ervaring, kennis en passie voor het fietsenvak of/en ervaring in een productieomgeving
  • Een erkende opleiding in de fietsenbranche is een pré
  • Ervaring of sterke affiniteit met het begeleiden van mensen met verschillende niveau’s
  • Een professionele, flexibele en klantgerichte werkhouding
  • Ervaring in het gebruik van IT systemen en MS Excel

Wat biedt Roetz?
Roetz biedt jou een uitdaging met veel diversiteit bij een snel groeiende sociaal bedrijf met een frisse blik op de (fiets)wereld. Een verantwoordelijke functie binnen een jong team maatschappelijk betrokken professionals waarbij jouw rol en inbreng van essentieel belang is.
   

Sounds good?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie voor 15 september naar ellen@roetz-bikes.nl of neem contact op via 06 42224794.

Solliciteer nu