Stage Online Brand Marketing | Roetz

Stage: online brand marketing

Join our circular revolution


Over Roetz

Roetz-Bikes heeft een missie: mensen niet alleen úit de auto en op de fiets krijgen, maar (elektrische) fietsen ook zo ontwerpen dat deze duurzaam en zoveel mogelijk zonder afval geproduceerd worden. We tillen ontwerpen voor de circulaire economie naar een hoger niveau door een platform te ontwikkelen voor onze gloednieuwe circulaire e-bike. We geloven dat onze missie en ontwerpfilosofie een verandering zal brengen binnen en buiten de fietsindustrie. Roetz heeft al veel expertise opgebouwd op het gebied van circulaire fietsen door producten rechtstreeks te leveren aan consumenten, maar ook aan grote partijen als NS, ING en Schiphol. Onze productie wordt gedaan vanuit de Roetz Fair Factory in Amsterdam Noord en het designteam werkt om de hoek in onze designstudio. Naast onze nieuwe Roetz Life e-bike, bouwen we ook de unieke vintage-look Roetz Orginals fietsen in onze fabriek.  

 
Positie

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waar je kan proeven van de verschillende marketing- en communicatie facetten? Als stagiair Online Brand Marketing help je mee met het opzetten en optimaliseren van online- en offline campagnes voor Roetz Originals en Roetz Life.

Wat ga je doen als stagiair(e) Online Brand Marketing?

  • Je helpt bij het creeëren en optimaliseren van uitingen voor diverse Social Media kanalen. Samen met het marketing team ga je ook aan de slag met het opzetten van grote campagnes.
  • Je ondersteunt het team bij het maken van activatie voorstellen voor zowel online als in-store bij onze dealers of eigen showroom;
  • Je bent als Stagiair Brand Marketing echt onderdeel van het team, onderzoekt de laatste trends en inspireert het team met vette ideeën. Misschien bedenk jij wel om een nieuw kanaal in te gaan zetten en ga je dit zelf begeleiden. Genoeg ruimte voor ideeën dus!
 
Profiel

We zijn op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Een relevante HBO- of WO-studie volgt (bijvoorbeeld Commerciële Economie, Online Marketing, Communicatie of Media Informatie & Communicatie)
  • Op zoek is naar een meewerkstage, geen afstudeerstage;
  • Ervaring heeft met Photoshop;
  • Creatief is met woord, beeld én geluid;
  • Affiniteit heeft met de circulaire missie;
  • Vrolijk blijft onder druk, precies is en communicatief sterk;
  • Beschikbaar is voor minimaal een periode van 5 of 6 maanden.
  

Wat heeft Roetz te bieden?
Roetz biedt de mogelijkheid om content en communicatie te ontwikkelen die een echte impact zal hebben op duurzame mobiliteit. Je komt te werken bij een scale-up met een vernieuwende visie op de (fiets)wereld waar je deel gaat uitmaken van een jong en professioneel team. Je komt te werken in onze designstudio in Amsterdam Noord.
   

Sounds good?
Past deze stage bij jou? Stuur je CV, korte motivatie en eventueel portfolio naar hr@roetz-bikes.nl met ‘Sollicitatie Stage Online brand marketing’ in het onderwerp. 

Apply now