internlogistics | Roetz-Bikes

STAGiair supply chain

WERKEN BINNEN EEN JONG TEAM MET EEN MISSIE

Wil je graag een stage waarbij je echt bijdraagt aan de groei van een sociaal bedrijf? Zoek je een stage waarbij je verantwoordelijkheid krijgt? Geloof jij ook in onze duurzame, circulaire missie en wil je je handen uit de mouwen steken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij Roetz-Bikes krijg je de kans om echt met het bedrijf aan de slag te gaan. Zowel bureauwerk als handen uit de mouwen. Je mag zelfstandig zaken uitvoeren en krijgt veel ruimte om je ideeën in te brengen en uit te werken. Bovendien is het heel leuk om met een jong team aan een mooie missie te werken!
Loek Zweers, oud stagiair bij Roetz-Bikes

OVER ROETZ

Roetz-Bikes is een lifestylemerk met een missie. We maken designfietsen volgens een maatschappelijk bewuste productiemethode. In onze eigen Fair Factory in Amsterdam, op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal (her)produceren we unieke, opvallende fietsen op basis van hergebruikte materialen. Het afzetgebied van Roetz breidt zich steeds verder uit over West-Europa en bestaat uit drie kanalen: fietswinkels, particulieren (online) en organisaties. Kijk ook eens op onze website: www.roetz-bikes.com

FUNCTIE

Roetz is op zoek naar een ondernemende stagiair op het gebied van logistiek, supply chain & productie. Je houdt je bezig met verbetering van het productieproces, maar krijgt ook (deel)verantwoordelijkheid over de dagelijkse gang van zaken.  Je bent onderdeel van een team waarin creativiteit en praktisch aanpakken wordt verwacht. Je belangrijkste taken zijn: 

  • Ondersteunen van het hoofd productie en de operations manager bij de dagelijkse gang van zaken
  • Ondersteunen van onze hoofd productie om het productieproces verder te optimaliseren, waarbij je kleine projecten zelfstandig uitvoert.
  • Diverse operationele activiteiten die passen bij een jong bedrijf met veel afwisseling en dynamiek

PROFIEL

We zijn op zoek naar een stagiair die van aanpakken houdt en een frisse blik heeft. Je staat stevig in je schoenen en kan een project tot een goed einde brengen. Daarnaast is de ideale kandidaat:

  • Zelfstandig, flexibel en hands-on
  • Student HBO of WO op gebied van techniek of logistiek
  • Theoretische kennis (materialen en productie) en praktische aanpak
  • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (Excel en Word)
  • Praktische kennis van en ervaring met fietstechniek is een pré

WAT BIEDT ROETZ?

Roetz biedt jou een zeer uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om te leren en kennis in de praktijk toe te passen. Je gaat aan de slag bij een jong bedrijf met een vernieuwende visie op de (fiets)wereld en maakt deel uit van een jong, professioneel team. Je stagevergoeding is in lijn met je kennis en ervaring en wordt in overleg bepaald.


Is deze stage jou op het lijf geschreven? 

Stuur dan je CV en motivatie naar tiemen@roetz-bikes.nl